basicuitvaartfriesland.nl

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct.

U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.2
4.5
154 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 98 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1044 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
10
5
Alle zorg uit handen genomen.
Integer, behulp- en zorgzaam.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
06-07-2020 Hans, Amsterdam
7
3.5
Precies als wij wilden en zoals afgesproken.
Onze wens was zoveel mogelijk zelf regelen en dat werd super gerespecteerd. En daar waar we uitvaart24 nodig hadden stonden ze voor ons klaar. Hele vriendelijke mensen en we werden ook nog blij verrast doordat een medewerker voor de rouwstoet uit ging lopen. Dat maakte het heel indrukwekkend allemaal. Niets dan lof.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4
Deskundigheid 3.5
06-07-2020 Minke, Bilthoven
9
4.5
Geweldig meedenkende medewerkers
Men laat je vrij in het samenstellen van de uitvaart. Men dringt zich niet op maar geven gevraagd en ongevraagd advies. Men was ook goed telefonisch bereikbaar. Zowel de eerste persoon die je aan de telefoon krijgt als diegene die de uitvaart begeleid waren personen die zich gereserveerd opstelden maar toch net die dingen doen en zeggen waardoor het voor ons een mooie uitvaart is geworden. Bedankt Jan-Jaap en Anouk.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
06-07-2020 Raymond, Vlissingen
10
5
Fantastisch
alles prima geregelt door Uitvaart24,De man die ons begeleide op de uitvaart[ben even zijn naam kwijt]was in 1 woord TOP, Wat een prachtig mens en heeft mede gezorgt dat we een mooie herrinnering hebben aan de begrafenis
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
03-07-2020 Miranda Schaap, Den Haag
10
5
Gewoon goed.
Goede en duidelijke afspraken, prijs kwaliteit naar mijn mening goed. De begeleiding in het uitvaartcentrum was meer dan goed, de uitvaartverzorger deed meer dan zijn best om de dienst naar het laatst aangepaste draaiboek aan te passen. Hierover waren nabestaanden zeer te spreken.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
03-07-2020 Peter Tesselaar , OUDERKERK AAN DE AMSTEL
10
5
Meer dan uitstekend
Vanaf het eerste moment dat we contact hadden, mijn vader overleed 's avonds om elf uur, was de afhandeling zeer fijn. Nog diezelfde nacht werd mijn vader gewassen en aangekleed, ieder van ons werd bij dit ritueel betrokken, dit maakte het minder beladen dan wij dachten dat het zou zijn. Dankzij dit snelle handelen kon mij vader ook thuis opgebaard blijven. Zo kon iedereen op ieder gewenst moment nog even langs gaan. Verder contact moest veelal via videobellen en telefoon, RIVM maatregelen, maar alles was duidelijk en vragen die ik had werden meteen behandeld. Dit was zo fijn. Zij gaven mij de handvatten die ik nodig had om het hele gebeuren rond de uitvaart op te starten en tot een goed einde te brengen. De uitvaart was intiem, slechts kleine groep aanwezigen mogelijk, en werd extra speciaal door het mooie verhaal dat uitvaartbegeleider Maikel vertelde. Dit begon eigenlijk al in huis en bij het verlaten van het huis. Iedereen hing aan zijn lippen. Ook de kleinkinderen. Mijn moeder en de kinderen en kleinkinderen zijn heel blij met hoe alles ging. De beladenheid die normaal nog wel eens rond een uitvaart wil hangen was er niet. Ik, als contactpersoon, was ook heel blij met de goede zorgen. Het was pinksterweekend, maar wanneer ik ook belde met vragen, er was altijd direct live contact met een medewerker. Dus al met al hartelijk dank voor deze mooie uitvaart.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
27-06-2020 Wilma , Kortenhoef
10
5
Van begin tot einde uitstekend geregeld
Omdat ik als bewindvoerder al veel had voorbereid/geregeld voor de uitvaart van mijn schoonzus zocht ik een uitvaartondernemer die hierin wilde meedenken. Uitvaart 24 heeft vanaf het eerste contact zeer snel en correct gereageerd en alles was tot in de puntjes verzorgd.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
26-06-2020 D.Knoop, Leusden
8
4
Helemaal prima
Vanaf het begin ging het er heel respectvol aan toe en dat is ook zo gebleven. De begeleiding was ook fijn en er werd met me meegedacht over de uitvoering van de crematie en de gedachtenis prentjes. Een minpuntje was , dat de prentjes te laat werden geleverd door DHL, maar dat werd door uitvaart 24 weer prima opgelost .
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
24-06-2020 Wilma, Heerlen
9
4.5
Goed, goedkoop en no nonsense!!!!!!!!!!!!!!!!
Uitvaart24 heeft gezorgd voor een respectvolle en mooie uitvaart en alles wat afgesproken was in goede banen geleid. De prijs was conform het afgesproken budget zonder onverwachte rekeningen achteraf. We waren allen heel tevreden!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
23-06-2020 K. de hoog, Koog a/d Zaan
9
4.5
Correct, snel, voordelig
Ik zocht voor mijn overleden vader een uitvaartondernemer die de technische zaken voor zijn rekening nam en waarbij wij als nabestaanden zelf voor een afscheidsceremonie op eigen locatie konden zorgen. Uitvaart24 was hiervoor de ideale en zeer betaalbare partij. Erg goede en adequate dienstverlening.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4
23-06-2020 gene, papendrecht

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews